آي پي امداد تعميرات لوازم خانگي
| ||
|
بگذاريد بگويم كه كيكي را در فر معمولي مي خواهيد بپزيد. معمولا بايد كيك را در دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۱۷ درجه سانتي گراد) بپزيد يا اينكه اين بار تصادفا آن را در دماي ۶۰۰ درجه فارنهايت (۳۱۶ درجه سانتي گراد) به جاي درجه فارنهايت۳۵۰ تنظيم كرده ايد. چه چيزي دارد رخ مي دهد؟ بيرون كيك خواهد سوخت پيش از آنكه درون آن حتي گرم شود.در فر معمولي گرما توسط هدايت از بيرون به وسط غذا حركت مي كند. داغي هواي خشك، رطوبت خارج غذا تبخير مي شود پس بيرون آن مي تواند ترد و قهوه اي شود در حالي كه درون آن مرطوب است.در پخت و پز با مايكرويو، امواج راديويي به غذا نفوذ مي كنند و مولكول هاي آب و چربي را به طور نسبتا مساوي در سرتاسر غذا برمي انگيزانند. گرمايي به سمت داخل توسط هدايت منتقل نمي شود. گرما يك مرتبه هر جايي است چون مولكول ها همه باهم برانگيخته شده اند. البته محدوديت هايي نيز وجود دارد مثلا مايكروويو بطور نامساوي در قطعات ضخيم غذا نفوذ مي كند و همچنين نقاط داغ نيز با تداخل موج ايجاد مي شوند. ايده آن را گرفتيد. فرآيند گرم شدن كلي متفاوت است به خاطر اينكه اتم هاي برانگيخته را به جاي گرماي هدايتي داريد.
امتياز:
بازديد: 108
|
|
[Weblog Themes By : bigtheme.sitearia.ir] |